Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur jag är…


I all min allsköns gråt...
Stämplar jag ut min sorg
Innan jag beträder gatorna
Jag svävar ut likt en dagdröm...
Ibland de standardiserade Tillrättalagda
Förskjuter jag det utom-mig-liggande
Med ett vidöppet bröst,en upp-öppnad
Vars hjärtverksamhet flödar ur mig
Emedan du gör parodier på hjärtsorg.
Rinner jag igenom alla Kringvandrande
som en tårgång




Fri vers (Fri form) av Skrivmaskinsskriverska
Läst 124 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-12-25 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivmaskinsskriverska
Skrivmaskinsskriverska