Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grundpolicy


Göra det man kan

Min grundpolicy:
Jag kan aldrig inför nya året ge löften
löften håller sällan alltid blir något ”tviller” mänskligt alltså.
Däremot,
vad jag kan lovar om jag får leva, att
i trohet- ”göra det jag kan”
-ärlig med mig som med andra.

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-27 10:57



Bookmark and Share


  Månfare VIP
Rimligt!
2022-12-27

    Lena Söderkvist VIP
En dikt genomsyrad av ärlighet. Det lovar mer än vilka löften hit och dit som helst. Så väl talar bara den som står med båda fötterna på jorden och inte begär det omöjliga av andra.
2022-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP