Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt

Ur staden smälter dagen,
rinner mellan husen
och ut, tillbaka
till havet
av mörker
Månen vilar tung
och leende
i sin himmel,
ljusår ifrån,
innan allt börjar om




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 84 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-29 17:28



Bookmark and Share


  Ordsus
Fint!
2022-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta