Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utfryst

Dom bryr sig inte.
Jag lever ensam, utfryst i ett hörn
Synlig, men ändå osynlig
Ett mörkt liv utan värde, i
ångest,
oro,
skräck,
och salta tårar...




Fri vers av -Cornelia-
Läst 434 gånger
Publicerad 2006-08-10 10:28



Bookmark and Share


  Anneli Duarte
det var jätte fint skrivet;)
2006-08-10
  > Nästa text
< Föregående

-Cornelia-
-Cornelia-