Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspiration : Jean Darc, Gaia och väktarens återkomst


Moder Jord

Vad skådar jag i skyn
en förunderlig syn
moder Gaia så underbart skön
hon lyfter sitt huvud i evig bön

Skona vår vackra jord
från förödelse och mord
fyll den med kärlek vareviga dag
fyll den med framtidshopp och välbehag




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-01-03 22:40



Bookmark and Share


  Margit Grell
En vacker stilla bön!
2023-01-09

  Anya VIP
Jaaa! Amen! Så kloka ord, kan bara hålla med. Tack för att du bjuder på denna.
2023-01-08

  Ninananonia VIP
Fina affirmationer till Moder jord!
2023-01-07

  Blomma-Stjärna VIP
Vacker och hoppfull dikt - jag tror alla ber med som läser den här - hopp och kärlek behöver vi
i dessa brutala tider
- bokmärker!
2023-01-06

  Öknens Ros VIP
Bön fylld av stilla vädjan om hopp och kärlek, fin.
2023-01-04

    ej medlem längre
Tack för en värdegrundande och vacker bön!
2023-01-04

  Marita Ohlquist VIP
En fin bön om längtan efter en bättre värld än den som är.
2023-01-04

  Evelyn Falk Möller VIP
En sådan vacker bön....
2023-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP