Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förneka stenhårt alla dina problem

Förneka stenhårt alla dina problem.
Inbilla dig inte att du är traumatiserad.
Förneka sanningen för Guds skull.
Förträng hela skiten och gå vidare.
Inte titta i backspegeln, lev i nuet
och dröm om din underbara framtid.
Nej inte hålla på att vara svag och löjlig.
Stark och glad ska människan vara
Psykoterapi och sånt är rena fjomset.
Förneka stenhårt alla dina problem.
Den inställningen håller samhället igång.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 47 gånger
Publicerad 2023-01-04 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna