Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det värsta som existerar i livet?

Vad är det värsta som existerar i livet? Andra människor som man inte kan styra, kontrollera och manipulera.




Prosa av Johan Bergstjärna
Läst 65 gånger
Publicerad 2023-01-04 19:46



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Värst för narcissisterna.
2023-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna