Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sonetter som du dig med fler likt en facit


Sjung med dig dina sånger

Sjung med dig dina sånger, sonetter

Du körar sjunger med dig så långt du lever… sonetter klenäter dig
”Duetterar” dig ditt liv så långt så länge som du finns…
Kan inte hoppa gå ut från dig själv det liv som du tillgavs ta till vara så långt finns
..Sonett duetters med dig, som med flera wow, att minnas..

Kanske mer än fjorton rader dina klanger i många fler flera strofer ditt pågående liv om möjligt med dig lysa in facit med svaret
spegla in i summering dina livsvals kommande giv i facit
**….kanske sordin en del som kanske rent av i sorgens kliv men sök sjunga ändå, dina sånger det lättar**

**du, med dig, ja …då sjunger du för mig**

Vi kan ge varandra rum i som egna sångare musiker författare än men även;
Som i att sjunga tillsammans med varandra

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-05 11:19



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Så positivt och härligt. Man sjunger sitt liv tillsammans med andra, verkligen bra sagt.
2023-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP