Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets paradox

Drömmar
är bara illusioner
av verkligheten

Verkligheten
sprider virus
i fantasien

Fantasien
behöver vi
för att
drömma bort
till Illusionerna

Illusionerna
behöver vi
för att orka
med verkligheten

Innebärande
besvikelse över
att det inte blir
som vi hoppats

Slutar vi
Hoppas
har vi inget
att leva för




Fri vers av Manora
Läst 261 gånger
Publicerad 2006-08-10 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manora