Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livskris



Livet seglar vidare

och jag står kvar på stranden

En ny båt passerade

några år senare

och jag vågade

åter segla

och fick medvind

seglen håller för stormen

och jag står kvar i livet




Fri vers av Manora
Läst 260 gånger
Publicerad 2006-08-16 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manora