Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är mig själv

När man önskar att man var mer
Än vad man är

Att man kunde vara
Så som det förväntas

Att det som fanns syntes
Klarare

Att det man menade
Kunde kännas

Mer som en sanning
Än som ett svek

Är inte mer
Blir inte mer

Men är ej heller
En lögn




Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-01-06 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP