Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När allt vill slockna...

...stunder av guld
stilla lugn i en osäker värld
är ett brinnande lyse när allt
vill slockna...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-07 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP