Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonens spretiga tankar

Tidig morgon
Inga ord

Tyst andhämtning
Spretiga känslor

Spretiga tankar

Konstigt

Oro
Stress

En känsla av att vilja fly
Bli anonym

Glädjen av en kurande katt
Längtan efter morgon kaffet

Den spirande lusten
Mitt i allt

Passion

Flätade fingrar
Kyssar att förlora sig i

En varm famn

Och en hand att stryka
Tröstande över håret

En hand att hålla i hårt
På den krokiga vägen fram

Av det som är mitt






Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-01-08 05:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Närhet är viktigt, hela tiden.
2023-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP