Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såhär satt jag verkligen och väntade på dig Linn. jag var nog 5 år ungefär.


Ett barns längtan

Jag minns när jag var liten
hur jag satt och väntade
och längtade


Så fort jag hörde
ljudet av bilhjul mot grus
sprang jag till fönstret
och hoppades att det var du

men nej

det var bara grannarna


Jag satt där i en halvtimme till
du skulle ju ha kommit för en kvart sen!
frågade mamma och pappa
igen och igen
vad klockan egentligen var…


Till slut gav jag upp
och gick och lekte istället


Men då
tre timmar för sent
knackade det på dörren


Och där stod du äntligen
min allra bästa vän.




Fri vers av Freya
Läst 617 gånger
Publicerad 2006-08-10 14:28



Bookmark and Share


  Nina V A
Att vänta när man är liten är rent olidligt joooobbigt!!, fast hmmm jag tycker fortfarande att väntan kan kan kännas som en evighet *ler* Härligt, varm text :)
2006-10-30

  Mikael Lövkvist
En härlig dikt!

Mikael
2006-09-10

    Klick_
Underbar text!
Blir både ledssen och glad över den,
får mig att minnas saker jag trodde jag hade glömt :)
2006-09-10

  Martin VIP
Jättefin text!
Mycket bilder du målar upp och lika mycket jag själv skapar i mitt huvud. Pricksäkra pauser ger fin takt.
2006-08-30

    Camillaa
waaww:)'
den där var klockren=)
2006-08-25

  Lollan_
Haha, handlade den där om mig? Din bästa vän asså? Haha, känner iallafall igen mig som henne, bästa vännen. XD Super fint :D
2006-08-10

  prinscess VIP
ja när man är liten så kan längtan
kännas alldeles outhärdlig
när man går och väntar på
att sin bästa vän skall komma
tack för att du delar med
dig av dina känslor och tankar....
mycket bra skrivet
2006-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Freya
Freya