Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skadad

Jag tror
att jag älskar dig
men
jag har haft fel
förr

Ibland
är jag ganska säker
för det känns
som jag inte kan
leva utan dig

men de kan jag

Jag tror
att jag älskar dig
men jag litar
inte längre på
kärlekslåtar och
romantiska komedier
eller min magkänsla

Jag tror
att jag älskar dig
för jag vet
att du älskar mig
Men
räcker det
denna gången

Jag tror
att jag älskar dig
men
jag har haft fel
förr

Ibland
är jag ganska säker
för det känns
som jag inte
kan leva utan dig




men de kan jag




Fri vers av Havanna
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-01-13 01:29



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Är nu mera något insnöad på kvantfysik och denna text sammanfaller med det som ingår i teorin. Något kan vara på två olika ställen samtidigt. Ur en humanistisk synvinkel påminner texten mig om pappan som sa till sin dotter: oroa dig inte, det ordnar sig aldrig.
2023-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna