Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud petade in ett nytt hjärta i mitt bröst

Att Gud petade in
ett nytt hjärta i mitt bröst
till mitt djursprung
det visste ju alla
men att källarmästaren
satte på Beethovens
7 symfoni och sedan
kysste mig av hela sin
själ det var hemligt.
Vi sprang nakna
genom skogen
i novemberkvällen
och grävde ned oss
i grustaget vilket
var vårt bröllop.
Det är ljuvligt att
leva i Sverige
förutom att det är ett
tvång att man måste
vara svenskt normal.
Var är månen?
Ho hoo ho hoo!
Var är månen?
Ho hoo ho hoo!
Var är månen?
Ho hoo ho hoo!
Ostron och champagne
i bubbelpoolen och ännu
en ny natt av mysterier.
Vad härligt det är att leva,
att se in i dina ögon och
känna kärleken vibrera.
Att bli någon annan.
Att vara sig själv.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-14 13:30



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Jag gillar din dikt.
Vad är normalt idag?
Är någon egentligen normal?

2023-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna