Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykos

 

Du borde skämmas för att du skyller din
jävla psykiska sjukdom på oss!
Vi har inte gjort något fel, vi har inte gjort
något fel, så åk hem till din lägenhet och
bli vuxen någon jävla gång!
Du måste skärpa till dig och sluta att
skylla på andra hela tiden!
Livet är jävligt men man måste kämpa
och sluta gnälla för småsaker!
Vi har inte gjort något fel!
Nu börjar Melodifestivalen, då kan du väl försöka vara glad, se så upp med hakan!
NU ÄR DET DU SOM SKÄRPER TILL DIG OCH ÄR SOM FOLK DITT JÄVLA PSYKFALL!!




Prosa av Johan Bergstjärna
Läst 53 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-16 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna