Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Något är förrvirrat

Dikter sovande skiften, likande tvåstegsprincipen. Det oundvikliga lagar ett tidigt skede av kärlek i varje sekund. Ingångarnas mästerliga trollkonst, förfarandet i de stora drömmarna. Viljan fångas livet det är uppbyggande till nyhetens alla fästande påhopp. Mindre övertrasseringar och nya tunnlar i det stora vidunder kallat för sekunder. Känslan buren och meningslöst verksam i det diktande underverk där vilsna hjärtan föds.

Lyckan vänder om i dessa bytta små ledstjärnor och vi hittar hem igen. Måttligt benägen upplöses det undre skiktet i mellangärdet och kallas för tidiga senilryck. Somnar om med ett öppet registrerat regemente i nu levande flödesnavet. Åkomman undermanövrar det kloka samt flörtar in det nya året i pompa och ståtliga manöver. Ljusets skorv till strålmanick se så lätt det gick att se huvuden falla marken kalla vilsna underbara kala bana. Njutning i särklass lika som dessa ovärdiga tidsspillningar därbredvid ett underfundigt dåligt mekaniskt fyrverkerispel.

Bäggedera av de flertaliga röstmembranen andas syrefattigt nästa generations kolsyretuber. En kul grej med östlig vind i de abonnerande tillfällen som aldrig tillåts att vara kreativ. Solen skitig med öppet brusigt aha vetande, dikter som saknar rättighet att ha en stabilitet i sitt inre ärvs med ludd under fingerspetsarna. Kommer ihåg den största kul grejen som satt sin röst levande, mera öde och vaken nuet.
Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2023-01-17 00:29Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP