Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inbillning #1


#1

Att älska
är inte lätt
du älskar
ett tag
sen är du mätt
Kan man säga

att de va fel
eller
att de bara va
ett spel
eller

är de bara så
människan är
när hon är
Kär




Fri vers (Fri form) av Havanna
Läst 64 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-17 11:49



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Kärleken är en kär lek man inte ska ta på allvar.
2023-01-17

  cilax VIP
bra
2023-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna