Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omöjlig ekvation

Det räcker inte att hjärnan 

Vet svaret på ekvationen 

När hjärtat alltid svarar fel

 

Då hjälper det inte 

Hur många gånger

Och på hur många sätt 

Svaret kan räknas ut

 

För när hjärnan och hjärtat 

Väljer att inte samarbeta 

Kommer de inte överens 

Och varje svar de ger kroppen 

Är för dem var för sig helt rätt 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-18 06:03



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Förnuftigt men nog så knepigt emellanåt!
2023-01-18

  Susen VIP
Fint fångat
2023-01-18

  Marita Ohlquist VIP
Det är inte alltid som förnuftet och känsla går hand i hand, känner igen mig i din text.
2023-01-18

  Evelyn Falk Möller VIP
Det är sällan hjärnan och hjärtat samarbetar. Oftast är de varandras motpoler. Den ena utgår från logik, den andra från känslor. Vi behöver dock båda två.
2023-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP