Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det har fallit på min lott att söka förklara verkligheten för oförstående medtävlare inom sporten 'överlevare för dagen', vilka kan ha litet svårigheter med sinnet vissa dagar i veckan


Dagens förklarade ord 2012 01 19 - fångvaktare






Fångvaktaren
tänker sig gärna ett fång rosor eller en högst blandad
kuplett av blomster, blåklockor, ängsviol, litet ogräs
av olika slag samt blommor av de mest skilda slag
och färger i en blomsterbutik nära dig.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-19 01:44



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Så fick du mig att le gott i kvällen.
2023-01-24

  Minkki VIP
Dagens gladaste skratt gav fångvaktaren!
2023-01-20

  Den filosofiske poeten
Herbarium.
2023-01-19

  Gunwale VIP
Ett fång blommorr en god hjälp att överleva dagen! Härligt!
2023-01-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP