Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyhetsankare


Nyhetsankare
på plats
Står fast förankrade
i dyn

När flyglarm ljuder
och bomber faller
ner från skyn

Likt ståndaktiga
soldater
Med rätt att
informera oss andra
vad som händer nu
och vad som sen ska ske

Vi är er evigt tacksamma
för det











Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-19 14:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
De är ingalunda vår räddning. Jesus är vår räddning.
2023-01-20

    Lena Staaf VIP
Fin dikt! Modiga journalister är vår räddning.
2023-01-20

  Larz Gustafsson VIP
Många journalister är subjektiva och styrda.
2023-01-19

  Kungskobran VIP
Många krigskorrespondenter har omkommit genom åren.
De har givit oss ovärderlig information om krigets fasor, frid över deras minne
2023-01-19

  Larz Gustafsson VIP
Världens farligaste plats: Bakom Rolf Porseryd.
2023-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP