Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara för stunden



Kom till mig älskling
låt oss glömma
för ett ögonblick
låt oss
bara för stunden
som kommer
och sedan går
bara se det
vackra




Fri vers (Fri form) av Havanna
Läst 36 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-22 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna