Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hipp hipp hurra för Von Bergstjärna

När jag hade diskat den stora disken så dröjde det inte länge innan självaste Hans Majestät Konungen ringde och sade att Bäste Du Von Bergstjärna ska minsann få den ädlaste medaljen för att Du har varit så tapper och uthållig och diskade Din stora disk. Du är en ädel och nobel person som det kommer att gå strålande för i livet. Hipp hipp hurra för Von Bergstjärna han leve HURRA HURRA HURRA HURRA!! Usch så inställsamt och banalt.




Prosa av Johan Bergstjärna
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-23 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna