Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


Det var något där i regnet

 

Det var något med ödet där i regnet

och något tungt i de tårarna som föll

ja nu mörka moln på himmeln växte

när din så varma hand i min jag höll

 

för det blev ett avsked där i natten

då verkligen ingen av oss längre log

för detta det var en märklig tid i våra liv

som just då helt plötsligt bara dog

 

så du och jag vi gick åt varsitt håll

ja jag gick mot söder du mot norr

och att vi sedan aldrig mera sågs

det spelar nu inte längre någon roll

 

för alla dessa minnen har nu falnat

om vem av oss som faktiskt hade fel

så nu får man själv beskriva svaren

som på något sätt gör historien hel

 

för där står nu en skuggfigur på gatan

och han sjunger vår vackra kärlekssång

om den dagen när det allra sista tåget

lämnade vår ungdomstids perrong

 

Copyright © AndLou

 




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-01-26 08:43



Bookmark and Share


  etletlien
dina uppläste texter är haunting!

chills the day long!

wow wow

du är bäst! <3
2023-01-30

  Blomma-Stjärna VIP
fint med röst till!
2023-01-30

  Blomma-Stjärna VIP
ja, så vackert om minnen från förr
- en nära och varm relation som rätt plötsligt och oväntat gick i kras -
"för detta var en märklig tid i våra liv"
2023-01-30

  Öknens Ros VIP
Vemodsfyllt och sorgset.
2023-01-26

  Kungskobran VIP
Minnen falnar långsamt i denna vemodiga fina dikt men suddas aldrig ut
2023-01-26
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP