Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken är svår att styra





Kan jag säga
att jag älskar dig
men
att jag tänker på
annan
när du rör
mig
eller
är de kanske bättre
att jag håller de
för mig
själv




Fri vers (Fri form) av Havanna
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-27 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna