Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falla eller Flyga

Det är försent att vända tillbaka. Vingarna har öppnats mot himmlen, blicken är mot dig och fötterna har sedan länge lyfts från marken. Ödet blir att falla eller flyga. Antingen förevigt flygande mot slutet av horisonten tillsammans eller krossad mot marken. Inget emellan.

Jag kommer alltid älska dig. Fantastiskt nog är det försent att vända tillbaka.




Skapa | Skriva av season
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-01 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

season