Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Keep it up

vissa tänker väldigt högt

andra tänker väldigt högt om sig själva

vissa höjer sig själva lågt

andra lägrar sig själva högt
på en bergstopp

men det är berg-stopp
för somliga
på färden uppåt

klättra på varann litegrann

klättra på sig själv och sin egen
moral, det går väl an

vissa går väldigt stora steg över små
stackar

vissa är stackare som går små steg
men över hela

branta backar




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-07 10:38



Bookmark and Share


  MaLo VIP
Keep it up Gustav.
Du är såååå bra <3
2023-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP