Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förutfattade meningar eller placerad i ett fack




Du
kanske känner igen
mig
men
inbilla dig inte
att du vet
vem jag är




Fri vers (Fri form) av Havanna
Läst 82 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-12 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna