Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


82


En vas

En tålig sådan.
någon tar och slänger vasen
för att krossa, men till dennes förvåning
studsar vasen tillbaka och PANG!
En rak fall ner på golvet,
Alldeles stilla lik lik, orörlig
ligger den som sökte att förgöra
men mötte slutet i försöket.




Bunden vers (Sonett) av Daaba 77
Läst 92 gånger
Publicerad 2023-02-17 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daaba 77
Daaba 77