Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GUD ÄR STOR


ALLAHU AKBAR

Titta på kamelen och dennes form.
Formen liknar samma form som det arabiska ordet ALLAH som betyder GUD.
GUD ÄR STOR
ALLAHU AKBAR
GOD IS GREAT




Fri vers (Fri form) av Daaba 77
Läst 61 gånger
Publicerad 2023-02-18 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daaba 77
Daaba 77