Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


47


Saffran

Profeten Muhammad sallallahu aleyhi wassalam
Har sagt gott om saffran, han har bland annat sagt att saffran är muskel relaxant och fungerar bra vid matsmältningsproblem och relaxar tarmarna. Han brukade blanda saffran i varmt vatten och dricka det innan läggdags vid sömnstörningar. Och han sallallahu aleyhi wassalam har sagt att han fick god natts sömn.Han brukade dricka saffran i varmt vatten även på dagen om han hade det stressigt någon gång. Och saffran finns att köpa på willys till bra pris.




Fri vers (Fri form) av Daaba 77
Läst 57 gånger
Publicerad 2023-02-18 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daaba 77
Daaba 77