Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasig lagande tass

Vi samlas nere i grytet i gamla stan.
Jag och demonerna, törstiga efter en solsjuk vecka.

I grytet är mörkt och tryggt. Några stearinljus har aldrig skadat oss.
Vi håller händer och ber om fortsatt mörker.

Det är midsommar i 24 karat festligt svart. Vi sprudlar som guldet i lagerölen.
En skock hundar nyss utsläppta ur skåpet.
Fem veckor semester.

Den ene har ångest.
Den andra är förtvivlad.
Den tredje skålar och håller oss samman med ångestfrusna tassar.
Leder bönen om det legendariska urmörkret.




Övriga genrer av anakin
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-17 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anakin