Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömresan


04-bussens feberfrusna
stim av ansikten
drömmer om en längre
sömn

Ögonlocken sparar
nattens sömnrester

Ännu är himlen så mörk
att diamantmånens saga
fortsätter





Fri vers av anakin
Läst 291 gånger
Publicerad 2017-10-07 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anakin