Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midnattsläger

Längst in i källarvalvets hörn,
den glödande pilsnerkalla mörkerträdgården,
slår ångestblomman ut,
sin frusna sköld.




Övriga genrer av anakin
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-17 21:35



Bookmark and Share


  cilax VIP
fin
2023-02-17
  > Nästa text
< Föregående

anakin