Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Privat foto…Kärlek segrar


Den man älskar

Den man älskar i född kärlek given som en gåva sitter …


***...Kan man såra mest utan att man vill..
gäller då


 
att hålla i hatten
ha is i magen
se tiden ann


 
**Det som ”rätt” sker tids nog kärlek segrar**
om inte något av det som hände av ren ondska vill säga..


 /Ondskan förgår kärleken segrar../



Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-24 21:19



Bookmark and Share


  Foten 5
Vackert!
2023-02-28

    Lena Söderkvist VIP
Håller helt med dig, om det är någon man bryr sig om som sårar, då är det värre. Bra sagt om kärlek.
2023-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP