Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Tårar Av Per Rydberg 2023-02-24. Uppdelningen i lättlästa rader om två, beror främst på att en del människor vill ha just en sådan text att läsa. Den vore mer möjligt svårläst annars.


Kommentar på en text (2737) bara ord






En dubbelknäppt jacka,
kan vara knäppt med första

paret knappar eller med båda paret knappar,
men en våda brukar inte räknas till en grov förseelse,

såvitt det int är en elds-våda förstås.
Om det aldrig brann någonstans,

skulle det kanske inte regna där någon satt eld
avsiktligt på buskar i en wadi.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-02-10 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP