Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Istappen

Takets hängande istapp
smälter bort

Glittrande i vitt och
i sammetsblått

Snart är vintern
ett minne blott




Fri vers av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-27 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP