Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min bästis! ????


To The One Aquarius

Det kom ett skrik
ifrån själen
Du hyschar skriket
utan att
ha ihjäl den

Din närvaro
är som magi
alltid så varm
så behaglig att vara i

Du ger styrka
till var dag
viktig som luft
till mina andetag

Du är en dikt
det bästa stycket
dig värnar jag
om jättemycket

Du är en människa
som alla andra
du är shamanen
min bästa vän Cassandra




Bunden vers (Rim) av TheSoulmancer
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-27 22:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det stiger ett rop från min pånyttfödda ande: "JESUS! Fräls oss från shamanismen och ALL annan synd!"
2023-03-03
  > Nästa text
< Föregående

TheSoulmancer
TheSoulmancer