Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto privat….Branden i min spis är likt som vänner pinnarna ny för ny dag brinner med varandra.


Vänner

Inte en enda brand från dag till dag vedpinnarna i spisen, är den andra lik, inte en enda eld av ved i min spis som nu brinner är från igår. I dag tänder på nytt där inte någon som känner till varandra men kan brinna tillsammans likt vänner ändå.
- Så kan det vara som i levande nu livet man känner inte till dom människor man möter men det kan gå bra att brinna med varandra även om så och med varandra i syftet och även om man inte har brunnit intill varandra tidigare, så kan det, som i en en vedspis gå utmärkt i att tända upp för brasor ändå.
- Det är nytändning varje ny dag som gäller varje dag går att tända i nytt med nya pinnar som näver, och som med solstickan i andra brasor tack och lov så går det att tutta i med nya stickor och solstickor vilka än av andra typer brasor.
Vänner för olika sorts brand är ett ord som alltid användbart.

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-02 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP