Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Blå skymningsvägar


Husens svarta
skarpa kontraster

Tipierna längs
vår väg

Takens svarta
toppar far förbi

När vi skyndsamt
reser

Den
rakaste sträckan
bredvid




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-04 10:28



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Tranströmers ande svävar över den vackra dikten
2023-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP