Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är olika för alla...


Kärlek?


En mening skapad, för evigt lovad
Sanning född i det slumpartade vackra

Porlande vatten över stolta blanka silverfat


En längtan viskad, aldrig uttalad
Något skört och mäktigt gömt i rädsla

Härdat glas kring ensamma röda rosor


En morgondag drömd, alltid önskad
Hopp och helvete vävd av samma tråd

Försiktigt solsken genom trånande spruckna fönster




Fri vers (Fri form) av Eddie Sjöberg
Läst 55 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-03-07 11:12



Bookmark and Share


  helenita VIP
Så fin
2023-10-25

  cilax VIP
gillar
2023-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Eddie Sjöberg
Eddie Sjöberg