Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En påminnelse till mig själv att släppa taget, släppa sargen, släppa säkerheten. Världens alla drömmar väntar där ute.


Släpp, slut och sjung

 

Släpp taget om solen

natten väntar och lovar

ingen eld falnar här

modiga hjärtan brinner i skymningen

 

Viktat ögonlock möter flyktig dröm

 

Slut ögonen långsamt

morgonen är ännu ej född

i mörkret dansar konturer

skuggorna är nakna och badar i sepia

 

Dånande viskning dränker blyga skrik

 

Sjung för stjärnorna

de svarar med ljus och fall

ängar av moln vakar

över och under väntar en silver himmel

 

Gyllene liv lockar i timmen mellan dagarna




Fri vers av Eddie Sjöberg
Läst 57 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-05-24 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eddie Sjöberg
Eddie Sjöberg