Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för kylan och underverken…


November och April


Jag tackar de stormande flingorna i


November och de nyvakna löven i April


De ramade in kalla månader fyllda av


underkylda underverk


utan frosten


utan skaren


utan mörkret


utan bitande vind finns det inget


för kärleken att värma




Fri vers (Fri form) av Eddie Sjöberg
Läst 54 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-02 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eddie Sjöberg
Eddie Sjöberg