Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Danser under månen

Jag ser våra danser,
danser under månen
vissa dansar häftigt,
andra dansar lugnt
någons steg är lätta,
andras landar tungt
men sen,
när månens alla varv
har stannat,
räknas inte glansen
den som samlats
då kan bara
dansen räknas,
den som dansats.




Bunden vers (Rim) av Lustverket VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2023-03-09 23:03



Bookmark and Share


    Jenny78
Fint!
2023-06-07

    ej medlem längre
Kämpendahl har rätt.
2023-05-05

    Kämpendahl VIP
Du är en av de starkare poeterna på poeter.se.
2023-03-17

  Respons VIP
Jag tar till mig av budskapet att hur du än har dansat så är det praktiken som räknas, inte teorin.
2023-03-10

  TheSoulmancer
Ah bah upp med stob'en, lasern
neh shervi! ??????
2023-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP