Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lämna honom

du har trillat dig och slagit
ditt hjärta
på någons hjärta som var trasigt

hjärtan är vassa föremål
och du har inget litet skrubbsår
det har blivit djupa hål

jag kan inte plåstra om dig
du frågar om jag kan sy

tyvärr svarar jag
men det är dags att du träffar någon ny


















Övriga genrer av nattversioner VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-03-12 12:59



Bookmark and Share


  bumerang
Är det så?
Så kan det vara.
Förvisso så.
2023-03-22

  Ninananonia VIP
Kloka ord och råd...
2023-03-15

    ej medlem längre
Kloka ord i en fin dikt. Jag finner läsningen omtänksam och vilsam.
2023-03-13
  > Nästa text
< Föregående

nattversioner
nattversioner VIP