Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fuck you solen


smutsen på höghusfasaden
träder långsamt fram i soluppgången
jag sitter med cigg på balkongen
plötsligt påkommen med att natten spenderats vaken
folkölen är uppdrucken och berusningseffekten avslagen

känner mig skyldig till mitt eget dåliga mående
men till den känslan är solen hänsynslöst oförstående
den kommer omgående härja raka vägen in i sovrummet
som en trotsig tonåring ute efter uppmärksamhet

fuck you solen, tänker jag
och går in i min lägenhet

min känsla för dagen är
persiennen neddragen




Fri vers av nattversioner VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-09 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattversioner
nattversioner VIP