Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

melodi till en vän

ibland är melodier
bättre lämpade än skriverier
så när du blev inlagd
lovade jag skriva en

här är den.





Övriga genrer av nattversioner VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-15 20:26



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vacker melodi... till en vän..
2023-03-17
  > Nästa text
< Föregående

nattversioner
nattversioner VIP