Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det som hände i spanien


med klädena på gick du i det nattsvarta vattnet
sa att du skulle simma
dit havet möter himlen
jag ropade ditt namn
men
havet var så mörkt
den kvällen när du försvann

jag drack en flaska sprit på stranden
när solen gick upp gick jag hem
och
innanför dörren i lägenheten
låg dina blöta kläder på hallgolvet

och i badrummet låg du
i blod som havet
halvvägs mötte himlen




Fri vers av nattversioner VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2023-10-16 03:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattversioner
nattversioner VIP