Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslig om fingertopparna

Jag är blott en förspilld surrealist,
Förslösad på korrekturläsarna
I sällskap av ordande mäns förluster
Indrivna i min lekamen
ligger jag vaken om natten med en litania uppslagen, Nedslagen
Med ett hål i mitt hjärta
där orden tar sig in.
Inte undra på att jag kväver min gråt i handen min.




Fri vers (Fri form) av Skrivmaskinsskriverska
Läst 137 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-03-14 07:36



Bookmark and Share


    Jag är fan större än Sartre VIP
Riktigt bra. Det finns undertext och jag blir nyfiken på mer när jag läser.
2023-04-28

  Kungskobran VIP
Dramatisk dikt med stor känsla om ett människoöde, bokmärkes

2023-03-14

  MagisterZ
Vackert språk och härlig lek med ord! Gillar i synnerhet "förspilld surrealist"
2023-03-14

  Kajan VIP
Ett liv som underordnats. Tycker om titeln, som ger bilder, och en varsam känsla; läsningen blir därefter, och texten kommer nära.
2023-03-14

    Sefarge VIP
Lysande lyrik!
;)
2023-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Skrivmaskinsskriverska
Skrivmaskinsskriverska